Repetities en Audities

Repetities vinden wekelijks plaats op donderdag van 11.00 tot 13.30 uur in
Parnassos, Kruisstraat 201, Utrecht.
Het project 2020/2021 loopt van september tot half februari.

In mei 2020 vinden er audities plaats voor nieuwe zangers.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden om auditie te doen voor het project 2020/2021. Na beoordeling door de dirigent van het muzikale CV worden zangers uitgenodigd voor een auditie.
Zangers die aan het vorige project hebben meegedaan kunnen zich eveneens aanmelden voor het nieuwe project, maar dat betekent niet dat zij automatisch doorgaan. Op basis van de audities bepaalt de dirigent wie er aan het volgende project zullen meedoen.
De kosten van deelname aan een project bedragen rond € 225,-.
De contributie kan desgewenst in overleg met de penningmeester in termijnen worden betaald.

Openbare repetities op 23 en 24 april 2020
Voorafgaand aan het koorproject 2020/2021 organiseert kamerkoor d’Allure eind april een tweedaagse workshop, ofwel: openbare repetities. Tijdens de workshop kunt u al zingend kennismaken met elkaar en met de muziek, en uiteraard met dirigente Krista Audere.
Om aan de workshop te kunnen meedoen moet u ervaring hebben met zingen in een kamerkoor, en bereid zijn de te behandelen muziek thuis voor te bereiden.
In mei volgen audities voor het nieuwe projectkoor. Als u belangstelling heeft daaraan mee te doen, kunt u zich tijdens de workshop aanmelden.

De workshop wordt gehouden op donderdag 23 en vrijdag 24 april 2020 overdag (tijdstip volgt nog), in de Lutherse Kerk, Hamburgerstraat 9 in Utrecht.
Er wordt afgesloten met een openbare presentatie voor vrienden en familieleden van de deelnemers. De kosten voor deelname bedragen € 55 p.p.
Deelnemers krijgen tijdig informatie over het te bestuderen programma. De bladmuziek zal digitaal ter beschikking worden gesteld.
Aanmelden kan via het contactformulier onder vermelding van naam, e-mailadres en stemsoort. Ook als u eerst nog meer informatie wilt, kunt u het contactformulier gebruiken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.